21 Februari 2011

Al-Ehsaniah Download Center : Sedia Bahan Ilmiah Untuk Pengunjung

Assalamualaikum.

Pembaca yang dihormati dan dikasihi sekalian,

Untuk makluman, ruangan 'Muat Turun Fail' di blog ini adalah bertujuan untuk berkongsi bahan-bahan ilmiah dalam bentuk softcopy. Buat masa ini, bahan-bahan tersebut adalah diambil daripada sumber-sumber internet dan dihimpunkan semula oleh pihak admin. Anda semua juga dialu-alukan untuk berkongsi bahan-bahan ilmiah yang mungkin berada di dalam komputer anda atau anda mempunyai cadangan pautan untuk pihak admin mengambilnya. Berikut adalah pilihan cara untuk berbuat demikian:

  • Emelkan bahan tersebut kepada alehsaniah@gmail.com (sekiranya bahan tersebut di dalam komputer anda)

  • Cadangkan pautan bahan tersebut di bahagian komen di bawah atau di ruangan yang disediakan di laman 'Muat Turun Fail'.
Di bawah ini dipaparkan laman tersebut untuk rujukan anda. Sila klik di sini untuk membuka di browser yang berasingan.
0 komen:

Catat Ulasan

"Sesungguhnya, bagi kamu pada diri Rasulullah SAW itu model ikutan yang baik, iaitu bagi orang yang sentiasa mengharapkan (keredhaan) Allah dan (balasan baik) hari akhirat, serta dia pula banyak menyebut dan mengingati Allah SWT" (Al-Ahzab Ayat 21).

Kongsi Pautan

Assalamualaikum.

Pihak admin mengalu-alukan semua pengunjung blog ini untuk berkongsi sebarang pautan yang memberi manfaat kepada pengunjung yang lain. Semoga segala yang baik itu dapat dipanjang-panjangkan mudah²an menjadi salah satu amal solih di sisi Allah SWT insyaAllah..Terima kasih di atas perkongsian anda ini.
p/s : Sekiranya blog/website anda dalam kategori ini, dipersilakan juga untuk dikongsikan di sini :)

NOTIS PENAFIAN : Laman web www.al-ehsaniah.blogspot.com bukan laman web rasmi bagi Masjid Al-Ehsaniah Kg. Melayu Bt. 16, Rawang. Laman web ini adalah hasil inisiatif sendiri ahli qariah kerana masjid ini masih belum memiliki laman web rasmi sebagai salah satu medium dakwah dan penyampaian maklumat yang agak penting ketika ini. Penggunan istilah Admin di dalam web ini bukan merujuk kepada Pihak Pengurusan Masjid tetapi sekadar merujuk kepada pengurus web ini sahaja. Sekiranya terdapat sebarang aduan/cadangan/maklum balas terhadap masjid melalui laman web ini pihak admin akan memanjangkannya kepada pihak yang sepatutnya. Walau bagaimanapun pihak admin mengingatkan adalah lebih baik berhubung terus dengan pihak Pengurusan Masjid yang sebenar. Sila rujuk direktori pengurusan masjid di laman Organisasi.