07 Mac 2011

Berita Baik!! Peluang Menulis/Berkongsi Artikel di Blog

Assalamualaikum.

Semoga anda dalam keadaan sihat sejahtera. Untuk makluman, pihak pengurusan blog Masjid Al-Ehsaniah ingin memberi peluang kepada semua yang berminat untuk menulis / berkongsi artikel untuk dipaparkan di laman blog Masjid Al-Ehsaniah. Berikut adalah cara-cara bagaimana untuk berbuat demikian.


Cara-cara:

1- Pergi ke ruangan forum. Klik di sini

2- Hanya menggunakan akaun Facebook anda untuk login ke ruangan forum

3- Klik sub-kategori : Komen / Cadangan / Aduan

4- Kongsikan artikel anda di bawah topik "Cadangan Artikel Untuk Dipaparkan di Blog Masjid Al-Ehsaniah"


Semoga perkongsian artikel anda nanti mendapat manfaat untuk diri sendiri dan orang lain sekaligus mengundang ganjaran di sisi Allah SWT insyaAllah..

Selamat berkongsi artikel! :)

Terima kasih.

0 komen:

Catat Ulasan

"Sesungguhnya, bagi kamu pada diri Rasulullah SAW itu model ikutan yang baik, iaitu bagi orang yang sentiasa mengharapkan (keredhaan) Allah dan (balasan baik) hari akhirat, serta dia pula banyak menyebut dan mengingati Allah SWT" (Al-Ahzab Ayat 21).

Artikel Terkini

Kongsi Pautan

Assalamualaikum.

Pihak admin mengalu-alukan semua pengunjung blog ini untuk berkongsi sebarang pautan yang memberi manfaat kepada pengunjung yang lain. Semoga segala yang baik itu dapat dipanjang-panjangkan mudah²an menjadi salah satu amal solih di sisi Allah SWT insyaAllah..Terima kasih di atas perkongsian anda ini.
p/s : Sekiranya blog/website anda dalam kategori ini, dipersilakan juga untuk dikongsikan di sini :)

NOTIS PENAFIAN : Laman web www.al-ehsaniah.blogspot.com bukan laman web rasmi bagi Masjid Al-Ehsaniah Kg. Melayu Bt. 16, Rawang. Laman web ini adalah hasil inisiatif sendiri ahli qariah kerana masjid ini masih belum memiliki laman web rasmi sebagai salah satu medium dakwah dan penyampaian maklumat yang agak penting ketika ini. Penggunan istilah Admin di dalam web ini bukan merujuk kepada Pihak Pengurusan Masjid tetapi sekadar merujuk kepada pengurus web ini sahaja. Sekiranya terdapat sebarang aduan/cadangan/maklum balas terhadap masjid melalui laman web ini pihak admin akan memanjangkannya kepada pihak yang sepatutnya. Walau bagaimanapun pihak admin mengingatkan adalah lebih baik berhubung terus dengan pihak Pengurusan Masjid yang sebenar. Sila rujuk direktori pengurusan masjid di laman Organisasi.