19 Julai 2012

Di Ambang Ramadan

TAZKIRAH 

MASJID NURUL IMAN, KG KENANGA RAWANG
akan mengadakan tazkirah di ambang bulan Ramadan Al Mubarak

Malam ini selepas solat Maghrib

Penceramah Jemputan:
Ybg Ustaz Razis Ismail Al Hafiz

Semua muslimin dan muslimat dijemput hadir.3 komen:

Tanpa Nama berkata...

Salam.

Minta pihak pengurusan Masid Nurul Iman ON kan air cond pada waktu Zohor dan Asar. Susana dalam masjid sangat panas walaupun semua kipas dibuka..

Terima Kasih.

Tanpa Nama berkata...

sekiranya ustaz razis ismail al hafiz ini seperti di laman ini https://www.facebook.com/MangsaPenipuanRazisIsmail/info

maka jemaah2 yg telah pergi menuntut dgn si razis ni berhati2 lah dgn ilmu yg diturunkannya, semoga Allah mengasihani kita semua dgn lagak kufur yg ditunjukkannya

Tanpa Nama berkata...

padanlah masjid panas...... ahli kufur bagi ceramah....

Catat Ulasan

"Sesungguhnya, bagi kamu pada diri Rasulullah SAW itu model ikutan yang baik, iaitu bagi orang yang sentiasa mengharapkan (keredhaan) Allah dan (balasan baik) hari akhirat, serta dia pula banyak menyebut dan mengingati Allah SWT" (Al-Ahzab Ayat 21).

Kongsi Pautan

Assalamualaikum.

Pihak admin mengalu-alukan semua pengunjung blog ini untuk berkongsi sebarang pautan yang memberi manfaat kepada pengunjung yang lain. Semoga segala yang baik itu dapat dipanjang-panjangkan mudah²an menjadi salah satu amal solih di sisi Allah SWT insyaAllah..Terima kasih di atas perkongsian anda ini.
p/s : Sekiranya blog/website anda dalam kategori ini, dipersilakan juga untuk dikongsikan di sini :)

NOTIS PENAFIAN : Laman web www.al-ehsaniah.blogspot.com bukan laman web rasmi bagi Masjid Al-Ehsaniah Kg. Melayu Bt. 16, Rawang. Laman web ini adalah hasil inisiatif sendiri ahli qariah kerana masjid ini masih belum memiliki laman web rasmi sebagai salah satu medium dakwah dan penyampaian maklumat yang agak penting ketika ini. Penggunan istilah Admin di dalam web ini bukan merujuk kepada Pihak Pengurusan Masjid tetapi sekadar merujuk kepada pengurus web ini sahaja. Sekiranya terdapat sebarang aduan/cadangan/maklum balas terhadap masjid melalui laman web ini pihak admin akan memanjangkannya kepada pihak yang sepatutnya. Walau bagaimanapun pihak admin mengingatkan adalah lebih baik berhubung terus dengan pihak Pengurusan Masjid yang sebenar. Sila rujuk direktori pengurusan masjid di laman Organisasi.