Takwim Kariah
Ruangan ini adalah untuk memaparkan perkara seperti berikut:
  • Aktiviti/program anjuran masjid selain daripada kuliah/pengajian tetap mingguan. Untuk melihat jadual kuliah/pengajian tetap mingguan, sila lihat di ruangan 'Pengimarahan'.

  • Aktiviti/program anjuran JKKK, Surau, Pertubuhan/Persatuan di bawah kariah Masjid Al-Ehsaniah.

  • Aktiviti/program luar yang menjemput pihak pengurusan masjid untuk menghadirinya seperti kursus dan seminar.
Pihak yang berkenaan (organisasi di bawah kariah Masjid Al-Ehsaniah) dialu-alukan untuk memaklumkan kepada pihak kami sekiranya terdapat program/aktiviti anjuran organisasi tuan/puan untuk dipaparkan di sini. Untuk berbuat demikian, sila emel maklumat lengkap kepada alehsaniah@gmail.com ataupun menggunakan ruangan komen di bawah. Terima kasih.

0 komen:

Catat Ulasan

"Sesungguhnya, bagi kamu pada diri Rasulullah SAW itu model ikutan yang baik, iaitu bagi orang yang sentiasa mengharapkan (keredhaan) Allah dan (balasan baik) hari akhirat, serta dia pula banyak menyebut dan mengingati Allah SWT" (Al-Ahzab Ayat 21).

Kongsi Pautan

Assalamualaikum.

Pihak admin mengalu-alukan semua pengunjung blog ini untuk berkongsi sebarang pautan yang memberi manfaat kepada pengunjung yang lain. Semoga segala yang baik itu dapat dipanjang-panjangkan mudah²an menjadi salah satu amal solih di sisi Allah SWT insyaAllah..Terima kasih di atas perkongsian anda ini.
p/s : Sekiranya blog/website anda dalam kategori ini, dipersilakan juga untuk dikongsikan di sini :)

NOTIS PENAFIAN : Laman web www.al-ehsaniah.blogspot.com bukan laman web rasmi bagi Masjid Al-Ehsaniah Kg. Melayu Bt. 16, Rawang. Laman web ini adalah hasil inisiatif sendiri ahli qariah kerana masjid ini masih belum memiliki laman web rasmi sebagai salah satu medium dakwah dan penyampaian maklumat yang agak penting ketika ini. Penggunan istilah Admin di dalam web ini bukan merujuk kepada Pihak Pengurusan Masjid tetapi sekadar merujuk kepada pengurus web ini sahaja. Sekiranya terdapat sebarang aduan/cadangan/maklum balas terhadap masjid melalui laman web ini pihak admin akan memanjangkannya kepada pihak yang sepatutnya. Walau bagaimanapun pihak admin mengingatkan adalah lebih baik berhubung terus dengan pihak Pengurusan Masjid yang sebenar. Sila rujuk direktori pengurusan masjid di laman Organisasi.