Penilaian Anda

Assalamualaikum.
Kami mengalu-alukan penilaian anda terhadap blog ini. Ianya adalah sebagai maklumbalas pengunjung@pembaca sekalian untuk penambahbaikan berterusan bagi merealisasikan tujuan/matlamat asal pembinaan blog ini insyaAllah.Terima kasih di atas penilaian anda. Semoga Allah memberkati & merahmati hidup anda insyaAllah!
*Aplikasi di atas memerlukan anda log in ke akaun google / yahoo. Sekiranya anda tiada akaun google / yahoo, anda boleh memberikan penilaian di bahagian komen di bawah. Terima kasih :)

3 komen:

Tanpa Nama berkata...

Tahniah, tahniah, tahniah, atas perkongsian ilmu yang amat bagus..Seronok mengikut blog ini kerana terlalu banyak maklumat yang lengkap dapat dicari dalam satu masa. Harap dapat menyediakan program bagi kaum muslimat yang bekerja kerana tidak dapat mengikutinya pada waktu yang ditetapkan...

Masjid Al-Ehsaniah berkata...

Alhamdulillah, segala pujian saya kembalikan hanya kepada Allah..Terima kasih di atas sokongan saudari.

Tanpa Nama berkata...

Slm.Teruskan Blog ini.Begitu mantap padat isi kandungan penuh islamiah hebat . mudahan menjadi ikon Blog Masjid Seluruh Selangor amnya Malaysia.

Catat Ulasan

"Sesungguhnya, bagi kamu pada diri Rasulullah SAW itu model ikutan yang baik, iaitu bagi orang yang sentiasa mengharapkan (keredhaan) Allah dan (balasan baik) hari akhirat, serta dia pula banyak menyebut dan mengingati Allah SWT" (Al-Ahzab Ayat 21).

Kongsi Pautan

Assalamualaikum.

Pihak admin mengalu-alukan semua pengunjung blog ini untuk berkongsi sebarang pautan yang memberi manfaat kepada pengunjung yang lain. Semoga segala yang baik itu dapat dipanjang-panjangkan mudah²an menjadi salah satu amal solih di sisi Allah SWT insyaAllah..Terima kasih di atas perkongsian anda ini.
p/s : Sekiranya blog/website anda dalam kategori ini, dipersilakan juga untuk dikongsikan di sini :)

NOTIS PENAFIAN : Laman web www.al-ehsaniah.blogspot.com bukan laman web rasmi bagi Masjid Al-Ehsaniah Kg. Melayu Bt. 16, Rawang. Laman web ini adalah hasil inisiatif sendiri ahli qariah kerana masjid ini masih belum memiliki laman web rasmi sebagai salah satu medium dakwah dan penyampaian maklumat yang agak penting ketika ini. Penggunan istilah Admin di dalam web ini bukan merujuk kepada Pihak Pengurusan Masjid tetapi sekadar merujuk kepada pengurus web ini sahaja. Sekiranya terdapat sebarang aduan/cadangan/maklum balas terhadap masjid melalui laman web ini pihak admin akan memanjangkannya kepada pihak yang sepatutnya. Walau bagaimanapun pihak admin mengingatkan adalah lebih baik berhubung terus dengan pihak Pengurusan Masjid yang sebenar. Sila rujuk direktori pengurusan masjid di laman Organisasi.